Kazada hayatını kaybeden Darıca Spor'un genç futbolcusu, gözyaşları arasında toprağa verildi

Gebze'de geçtiğimiz pazartesi günü 8 metre yükseklikten aşağıya düşen otomobil içerisindeki 5 kişiden biri olan Yunus Emre Savaş (18), tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından bugün gözyaşları arasında toprağa veridi.

Gebze ilçesi İstasyon Mahallesi 1493/2 Sokak üzerinde geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen kazada Enes Talha Topçu  idaresindeki 41 AHP 408 plakalı otomobil, yoldaki su birikintisine girerek kontrolden çıkması sonucu demir korkulukları da kırarak  yaklaşık 8 metre yüksekliğindeki istinat duvarının üzerinden yeşillik alana düştü. 
Kazada, itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilen otomobil içerisindeki Yunus Emre Savaş ve Bayram Gaymaz Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne,  sürücü Enes Talha Topçu Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, Emir Albayrak  Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne,  İbrahim Gürbüz ise Gebze’deki özel bir hastaneye kaldırıldılar.
Kazada yaralanan 12. Sınıf öğrencisi ve aynı zamanda  Darıca Spor U 18 Futbolcusu da olan Yunus Emre Savaş, kaldırıldığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen dün akşam saatlerinde  hayatını kaybetti. 
Yunus Emre Savaş’ın cenazesi, bugün Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınan İkindi Namazının ardından gözyaşları arasında Darıca Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenazeye Yunus Emre Savaş’ın yakınlarının yanı sıra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, futbolcu ve okul arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı