Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Gebze'de bu gece saat 23.45'de meydana gelen trafik kazasında, Fatih Duman idaresindeki otomobil bariyerlere çarptı. Kazada Sürücü Fatih Duman ve araç içerisindeki Eyüp Y. ve Canan Ç. isimli şahıslar çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

 Gebze Cumhuriyet Mahallesi, Güney Yan yoldan çıkarak D-100 Karayoluna girmek isteyen Fatih Duman idaresindeki 34 PC 3033 plakalı otomobil, önce yol ayrımındaki demir bariyerlere, daha sonra da direğe çarptı. Kazada araç sürücüsü Fatih Duman ve yanındaki Eyüp Y. Sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak çıkarılırken, diğer yaralı Canan Ç. ile birlikte olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldılar.
Eyüp Y. ve Canan Ç., Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, sürücü Fatih Duman İse Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Diğer yandan, Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü Fatih Duman’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi