Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, yaşlıların hayır duasını aldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile birlikte ilçede ikamet eden yaşlıları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında, toplumun temel taşları olan yaşlıların önemine dikkat çeken Başkan Muzaffer Bıyık, "Bizlere her daim bilgi ve tecrübeleriyle rehber olan ulu çınarlarımızı Yaşlılar Haftası vesilesiyle ziyaret edip hayır dualarını aldık" şeklinde konuştu.

YAŞLILARIMIZIN TECRÜBESİ GENÇLERE IŞIK TUTUYOR
Başkan Muzaffer Bıyık, yaşlıların hayat tecrübelerinin genç nesillere ışık tuttuğunu ve topluma değer kattığını vurgulayarak, onlarla bir araya gelmenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirtti. Ziyaretlerde, yaşlıların ihtiyaçları ve talepleri hakkında da bilgi aldı.

BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Yaşlılar Haftasının, yaşlıların toplumdaki yerinin daha iyi anlaşılması ve onlara saygı gösterilmesi adına önemli bir fırsat sunduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi olarak yaşlılara yönelik hizmetlerin ve sosyal projelerin devam edeceğini sözlerine ekledi. Bu tür ziyaretlerin, yaşlılarla olan bağların güçlendirilmesine katkıda bulunacağını belirtti.