Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, Bakan Soylu ile görüştü

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede yapılması kararlaştırılan kamu binalarının ihale çalışmaları için Ankara'da bazı temaslarda bulundular.

Darıca Millet Bahçesi girişinde yapılması planlanan ve tüm kamu kurum kuruluşlarını bünyesinde barındıracak olan Hükümet Konağı Hizmet Binası proje çalışmalarının sonuna gelinmesinin ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundular.
Beraberinde Ak Parti Kocaeli Milletvekillleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan’la İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, yeni yapılacak olan Hükümet Konağı Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan Darıca Hükümet Konağı projesi hakkında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘’ İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’yu, Milletvekillerimiz ve Kaymakamımız ile birlikte makamında ziyaret ettik.
İlçemizde yapacağımız Kamu Binaları hakkında istişarelerde bulunduğumuz değerli Bakanımıza misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum.’’ dedi