Kaymakam Kara, karantinadaki sokaklarda inceleme yaptı

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, önceki gün Nenehatun ve Osmangazi Mahalleleri'nde karantina altına alınan 2 sokakta incelemeler yaptı.

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından önceki gün Nenehatun Mahallesi Bakırcı Sokak'da  318, Osmangazi Mahallesi Kıble Sokak'ta ise 33 kişinin temaslı oldukları gerekçesiyle karantinaya alınmasının ardından Kaymakam Yüksel Kara,  söz konusu yerlerde incelemelerde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Nenehatun Mahalle Muhtarı Mustafa Güzelbaba, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, İlçe Müftüsü Muammer Bilgiç, Okul Müdürleri ve STK Temsilcileriyle karantinaya alınan sokaklardaki incelemelerin ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Yüksel Kara, Covid-19 konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını kaydederek, '' Salgın, aldığımız tedbirlerden güçlü değildir. Lütfen maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. İnsan hayatından kıymetli hiç bir şey yoktur, sağlığımızı kaybetmeden tedbirlerimizi alalım.'' şeklinde uyarılarda bulundu.