Kayınpederini 8 yerinden bıçaklayarak öldürmüş!

Darıca'da damadı tarafından bıçaklanarak öldürülen Cafer Tayyar Akçay'ın cenazesini kendi elleriyle yıkayan MHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi olan kardeşi Davut Akçay, ağabeyinin vücudunda 8 bıçak darbesi ile kafasında çekiçle vurulduğu tahmin edilen göçük olduğunu söyledi

Boşanma aşamasında olduğu için bir süre önce Bursa’daki babası Cafer Tayyar Akçay’ın (65) evine yerleşen 4 çocuk sahibi Zeynep E., dün gece babasıyla birlikte eşi Murat E’nin Darıca’daki evine gelmişti.
Evde konuşma sırasında Murat E. ile eşi Zeynep E. ve kayınpederi Cafer Tayyar Akçay arasında tartışma çıkmış ve  çıkan tartışma sırasında damat Murat E., kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’ı bıçaklayıp eşi Zeynep E.’nin de kafasına çekiçle vurarak ağır şekilde yaralamıştı. 
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cafer Tayyar Akçay, tüm çabalara rağmen dün hayatını kaybederken, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zeynep E. ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından  gözaltına alınan Murat E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, bıçaklanarak hayatını kaybeden Cafer Tayyar Akçay’ın cenazesi MHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi olan kardeşi Davut Akçay tarafından Adli Tıp’taki işlemlerin ardından teslim alındı. 

KALBİNDEN, KARNINDAN, AYAĞINDAN, KOLUNDAN BIÇAKLAYIP KAFASINA ÇEKİÇLE VURMUŞ
 
Damadı tarafından öldürülen Cafer Tayyar Akçay’ın kardeşi Davut Akçay, ağabeyinin cenazesini kendisinin yıkadığını söyleyerek, ‘’ Ağabeyimin cenazesini yıkarken 4 bıçak yarasının kalbinde, 2 bıçak yarasının karnında, 1 bıçak yarasını sol ayağında olduğunu gördüm, ayrıca sol kolunun pazusundan bileğine kadar kesik vardı, bir de sanırım çekiçle vurulduğu için kafasında bir göçük vardı ‘’ dedi.

ESKİŞEHİR’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Ağabeyi Cafer Tayyar Akçay’ın cenazesini teslim aldıktan sonra memleketleri Eskişehir’e getirdiklerini söyleyen Davut Akçay, cenazenin Emek Mahallesi’ndeki Zümrüt Camii’nde kılınacak Öğle Namazı’nın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceğini söyledi