Kastamonu Entegre, SICAM 2024'te fark yarattı

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, mobilya sektörünün en önemli uluslararası fuarlarından biri olan ve bu yıl 15'incisi 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen SICAM'da ürünleri ve stant tasarımı ile fark yarattı. 

İtalya’nın Pordenone şehrinde her yıl ekim ayında düzenlenen ve dünyanın dört yanından üreticiler, tasarımcılar, distribütörler ve tedarikçileri bir araya getiren SICAM 2024 kapsamında 120 m²’lik standıyla yerini alan Kastamonu Entegre, yenilikçi ürünlerini ilhamını sanattan alan stant tasarımıyla tanıttı.

Sanat odaklı stant tasarımıyla dikkat çekti

20 bin m²’lik alanda 690’dan fazla firmanın, mobilya sektörünün yenilikçi trendlerini sergilediği fuarda Kastamonu Entegre, sanatı merkezine aldığı stant tasarımı ile göz doldurdu. Müze konseptiyle düzenlenen ve ziyaretçilerin adeta bir sanat galerisinde geziyormuş gibi hissettiği Kastamonu Entegre standında her bir dekoratif yüzey ve iç tasarım öğesi bir sanat eseri olarak kurgulandı. 

Kastamonu Entegre, fuardaki yenilikçi sunumu ile şirketin işlevsellik ile estetiği buluşturma yönündeki becerisini gözler önüne sererken; ürünlerini sadece pratik değil aynı zamanda görsel olarak da çarpıcı hale getirme konusundaki kararlılığını ortaya koymuş oldu.

Çağdaş tasarım çözümlerine özel üst sınıf paneller ve yüzeyler

Standı ziyaret edenler sofistike meşe dokusu ile klasikleşen Rovere Brera, doğal taşın güzelliğini sunan Travertino Flavio, yenilikçi ve çağdaş tasarım anlayışını yansıtan Avatar Lunar, fütüristik tarzı ile Interstellar ve yumuşak dokusuyla sıcak bir atmosfer yaratan Nabuk başta olmak üzere Kastamonu Entegre’nin dikkat çeken ürünlerini deneyimleme fırsatı buldular. 

Kastamonu Entegre’nin 2018 yılında üretime başladığı İtalya’daki tesisi, yüzde 100 geri dönüşümle üretim yapıyor. Şirket, üretiminin ana girdisini oluşturan ahşabın tekrar kullanım potansiyelinden ve güçlü sürdürülebilirlik yaklaşımından hareketle diğer üretim lokasyonlarındaki çevreci üretim oranlarını da artırmak için önemli yatırımlara imza atıyor.