Karabacak, Savur'da gönülleri fethetti!

İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin'in Savur ilçesinde görevlendirilen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede incelemelerde bulunmak üzere Savur'a gitti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çeşitli incelemelerde bulunmak için dün Mardin'in Savur ilçesine gitti. Savur halkı ve protokolü tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Karabacak ilk olarak Savur Kaymakamı İdris Koç’u ziyaret ederek, ilçe ile ilgili genel bilgiler aldı.

 
MEMLEKETE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ONURDUR Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak burada yaptığı açıklamada, “Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi bundan sonraki süreçte Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için de paylaşacağız. İlk etapta şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları, çocukların vakit geçirebileceği semt sahaları ve çocuk parkları yapımı ile çöp konteyneri gibi ihtiyaçları  gidermek için çalışmalarımıza başladık.



İlerleyen süreçte Savur’da belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit ederek, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için kaymakamlığımızla birlikte ortak çalışmalara imza atacağız. Ülkemizin her karış toprağında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim için onurdur.” diyerek Savur’da yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgileri aktardı.

MARDİN PROTOKOLÜ'NE ZİYARET Daha sonra Savur sokaklarına inen ve burada vatandaşlarla buluşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Savurluların dertlerini, sıkıntılarını dinledi. Sıcak ve samimi tavırlarıyla Savur halkının gönüllerini fetheden ve Savurlulara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, Savur'dan ayrılarak Mardin Valisi Mustafa Yaman ile  Mardin Artuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'yı makamlarında ziyaret etti.