İyi Parti Kocaeli eğitim politikaları yol haritasını belirledi

İyi Parti Kocaeli Eğitim Politikalarının yürüteceği faaliyet planının oluşturulduğu ilk toplantısı bugün il binasında gerçekleşti

İYİ Parti Kocaeli Eğitim Politikalarının 12 ilçe ile birlikte sürdüreceği çalışmalarla ilgili yol haritasının belirlendiği ilk toplantısı bugün gerçekleşti. Eğitim Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Ahu Güzel’in başkanlığında İl Yönetim Kurulu üyesi Yunus Uyar’ın da katılımıyla gerçekleşen toplantıda Eğitim Politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcıları hazır bulundu.

Toplantı açılışında yaptığı konuşmada ülkemizin güneydoğusunda yaşanan deprem felaketinden dolayı üzüntüsünü dile getiren Dr. Ahu Güzel, "Türk Halkının birlik ve beraberlikten doğan gücüyle bu felaketi kısa zamanda atlatacağına inancının tam olduğunu ifade etti. Bu aşamada İYİ Parti olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyleyen Güzel, eğitim politikaları komisyonu olarak ilimize yerleştirilen depremzedelerimizin çocuklarına eğitim konusunda elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara yönelik hazırlanan taslak üzerinden istişarelerde bulunulan toplantıda Güzel:  “ Taslak planımız Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in açıklamış olduğu ve eğitim politikalarımız için belirlenen 4 ilke göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır, bu anlamda sizlerin öneri ve görüşlerinizle şekillendireceğimiz ve nihai halini vereceğimiz eğitim politikaları faaliyet planımız teşkilatımız açısından da önemli bir çalışma olacaktır. Siz değerli başkanlarımın desteğiyle ve katkılarıyla yürüteceğimiz bu faaliyet planının parti teşkilatımız için çok faydalı olacağına yürekten inanıyorum’’ dedi.

Uzun süredir parti çatısı altında çeşitli görevlerde bulunduğunu söyleyen İyi Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Yunus Uyar da böyle bir ekiple çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve başarılı işlere imza atacaklarından şüphesi olmadığını ifade etti.

Oldukça verimli geçtiği öğrenilen toplantıya katılım sağlayan isimler ise şöyle:

Başiskele Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Can Işık, Çayırova Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ayfer Susam, Darıca Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yasemin Kara, Derince Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Rubil Aygün, Gebze Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avni Aksu, Gölcük Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Göktaş, İzmit Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sevda Nurcan Sabancı, Karamürsel Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Rüşdü Kırlak, Kartepe Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tülay Uzunkol, Körfez Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Öztürk ve İl Eğitim Politikaları Eğitim Asistanı Yaşar Burak Demirel.