İYİ Parti'den 30 başvuru yapıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı'nın basından sorumlu başkan yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç, Kocaeli'den milletvekili olmak için 30 ismin başvuruda bulunduğunu ve aday adaylığı konusunda yoğun bir süreç yaşadıklarını kaydetti

İyi Partili Buğra Yiğit Kılıç, yaptığı yazılı aöıklamada konuyla ilgili olarak şu görüşlere yer verdi; Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda milletvekilliği aday adaylıkları Ankara’da genel merkezimize yapılmaktadır. Birçok il gibi Kocaeli için de çok yoğun aday adaylığı başvurusu alınmaktadır. Çarşamba günü başlayan aday adaylık başvuru sürecinde şu ana kadar 30’u aşkın partilimiz başvuru yapmıştır. Partililerimizin bazıları kendi sosyal medyalarından aday adaylıklarını açıklamış, bazıları da önümüzdeki günlerde il binamızda açıklama yapacaktır.
İYİ Parti gerek üye katılımları gerekse de aday adaylığı başvurularında yoğun bir süreç yaşamakta, iktidar iddiasını ortaya koymaktadır. Bu süreçte aday adaylığı başvurusunda bulunan ya da 22 Mart Çarşamba gününe kadar başvurularını yapacak olan tüm partililerimize başarı dileklerimizi sunuyoruz.