İYİ Parti Darıca, saha ziyaretlerine hız verdi

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin ve beraberindeki milletvekili adayları pazarcı esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Yaklaşan 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin saha ziyaretlerine hız verdi. İYİ Parti milletvekili aday adayları Ayla İlgün ve Turan Atilla ile Darıca’da pazarcı esnafını ziyaret eden Başkan Yıldıztekin, pazarcı esnafının sorun ve taleplerini dinledi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerden ‘Millet İttifakı’nın zaferi ile çıkacaklarını söyleyen İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, esnafın geçim sıkıntısına da dikkat çekti.

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ ANLATTIK”
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, “Vatandaşımız ve esnafımız her şeyin farkında. Biz de onların sorunlarını dinlemek, dertleriyle dertlenmek için saha ziyaretlerimize hız verdik. Saha ziyaretlerimiz kapsamında pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıların en büyük ceremesini çeken kesim. Ziyaretlerimizde İYİ Parti iktidarında yapacaklarımızı ve çözüm önerilerimizi anlattık. İyi Parti iktidarına ve ülkemizin üzerine İYİ Parti güneşinin doğmasına çok az kaldı” dedi.