İyi oynadık ama kazanamadık! 2-2

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, evinde Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile 2-2 berabere kalarak, 2022-2023 sezonunun ilk devresini beraberlikle kapattı.

Zorlu mücadeleye her iki ekipte kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda rağmen taraftar desteğini daha fazla arkasında hisseden temsilcimiz oyunda üstünlüğü eline alsa da, ciddi pozisyon yaratamadı.

Maçın  45+3.dakikada defansın bir anlık zafiyetinden yararlanan Faruk Çalışkan ile temsilcimizi 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya ataklarla başlayan sarı yeşilliler 2 pozisyondan yararlanamadı. 67. Dakikada gelişen Gümüşhanespor atağında Hakan Yakup Jacoues Horzum’un attığı golle skoru 1-1’e getirdi.

Beraberlik golünün ardından 2 dakika sonra ekibimizin defanstaki büyük hatasını değerlendiren Nebi Tiryakioğlu Gümüşhane'yi 2-1 öne geçti. Golün ardından rakip kaleye yüklenen sarı yeşilliler ataklardan yararlanamadı. Maçın uzatmaları oynanırken 90+7.dakikada futbolcumuz Batuhan Özduran ile skoru eşitledi ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.