İş insanı Murat Öztürk'ten Darıca Türkelispor'a tam destek

Darıca Türkelispor Kulübü Başkanı Ferhat Yılmaz, İmmo Çatal Kaşık işletmesinin sahibi Murat Öztürk'ü ziyaret etti. Yılmaz, kulübe sağladığı katkılar ve nazik ev sahipliği için Öztürk'e teşekkürlerini iletti.

Darıca Türkelispor Kulübü Başkanı Ferhat Yılmaz, İmmo Çatal Kaşık işletmesinin sahibi Murat Öztürk ile bir araya gelerek kulübe yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında, Yılmaz, kulübün gelişimine sağladığı katkılar ve gösterdiği nazik misafirperverlik için Öztürk’e memnuniyetlerini dile getirdi.

YILMAZ’DAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR
Ziyaret sonrası açıklama yapan Ferhat Yılmaz, “İmmo Çatal Kaşık işletmesinin sahibi Murat Öztürk’ü ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği ve kulübümüze olan katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Yılmaz, iş insanlarının yerel spor kulüplerine yaptığı desteklerin, kulüplerin büyümesine ve gençlerin spora yönlendirilmesine önemli katkı sağladığını vurguladı. Yılmaz, kulübün hedeflerine ulaşması yolunda katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, bu tür iş birliklerinin devam edeceğini ifade etti.

ÖZTÜRK: DARICA TÜRKELİSPOR’UN YANINDAYIZ
İmmo Çatal Kaşık’ın sahibi Murat Öztürk ise açıklamasında, Darıca Türkelispor’un yükselen grafiğine dikkat çekerek, “Türkelispor kısa sürede çok iyi bir noktaya geldi. Ferhat Yılmaz ve yönetiminin uzun vadeli planlamaları, kendilerinin yanında olmamız adına önemli bir referans. Bu nedenle Darıca Türkelispor’a maddi ve manevi elimizden ne geliyorsa katkı sunmaya hazırız. Bizler ziyaret etme nezaketinde bulunan Ferhat Bey ve yönetimine teşekkür ediyor, hafta sonunda ilk maçına çıkacak olan Darıca Türkelispor’a başarılar diliyorum” dedi.