İMO Kocaeli, depremzedelerde iftar yaptı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu sene deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlar için düzenledi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, yönetim kurulu üyeleri İsmail Yaruk, Behra Sayan Erşan, şube üyelerinden Sultan Yonarlar ve Vildan Doğan ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş'a gitti. 4 binden fazla üyeye sahip İMO Kocaeli Şubesi, üyelerinin desteğiyle 1200 depremzede vatandaş için hem iftar hem de sahur yemeği düzenledi. 

‘ELİMİZİ ÇEKMEYECEĞİZ’
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün yaptığı açıklamada “Depremzedeler için düzenlediğimiz iftar kampanyası büyük takdir topladı. Değerli üyelerimizin katkılarıyla bugüne kadar geleneksel olarak yaptığımız iftar yemeklerinin en anlamlısını depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 1200 depremzedenin faydalandığı iftar organizasyonunda değerli katkıları bulunan her bir kıymetli üyemize ve ailelerine canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Depremin olduğu 6 Şubat akşamı bölgede olan Kocaeli İMO Şube Başkanı Ali Akgün ayrıca “Bölgeden elimizi çekmeyeceğiz. 17 Ağustos depremini yaşamış insanlarız. Maddi ve manevi yardımlarımızı desteklerimizi İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak devam ettireceğiz” dedi.