İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı Vali Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi

Kocaeli'de huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

 
Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısına; Deniz Eğitim- Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Alb. Murat Bozkurt ve Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Binbaşı Ziya Can Gürsoy, ile ilgili kurum müdür ve yetkilileri katıldı. 
 
Vali İlhami Aktaş, toplantı öncesi Kocaeli’de asayiş ve güvenlik çerçevesinde Temmuz ayı içerisinde yapılan çalışmalara ilişkin istatistiki verileri tüm kamuoyu ile paylaştı. 
 
Açıklamaların ardından basına kapalı bir şekilde devam eden toplantıda; İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, AFAD ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından bir önceki toplantılarda alınan kararlarla ilgili Temmuz ayı içinde yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı ve koordinasyon gerektiren konular görüşülerek istişarelerde bulunuldu. 
 
Yapılan çalışmaların tüm yönleriyle değerlendirilip koordinasyon gerektiren konular ile emniyet ve asayişin temini, muhafazasına ilişkin alınan tedbirlerin görüşülmesi, istişarelerin yapılması ile toplantı sona erdi.