Hep böyle oynayın, canımızı verelim! 3-0

BAL Ligi'nde mücadele eden ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında ağırladığı Evrensekiz'i Alperen (2) ve Faik'in attığı gollerle 3-0 mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Geçtiğimiz hafa deplasmanda kentlisi Çayırovaspor’a yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında ağırladığı Evrensekiz’i oynadığı harika futbolla 3-0 mağlup etti.
Darıca 15 Temmuz Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılamaya iyi başlayan temsilcimiz, 7.dakikada maçın başarılı ismi Alperen ile harika bir gol buldu. Yaklaşık 25 metre mesafeden kaleciyi avlayan Alperen, takımızın ilk golünü kaydetti. 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda etkili futbolunu sürdüren ekibimiz 80.dakikada farkı yine Alperen’in attığı gol ile 2’ye çıkardı. 2-0. Oyuna sonradan giren Faik maçın uzatma dakikalarında skoru tayin etti: 3-0.

DARICA PROTOKOLÜ TAM KADRO MAÇTA
Maçı Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Kemal Akıner, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, Darıca G.B Başkanı Sedat Türedi ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda STK Başkanı takip etti. 

ÇINARALTI 90 DAKİKA SUSMADI
Temsilcimizin en büyük destekçisi Çınaraltı Taraftar Grubu da ekibimizi 90 dakika destekleyerek, adeta galibiyette başrol oynadılar. Maç sonunda galibiyeti futbolcularla beraber kutlayan Sarı-Yeşil sevdalıları, maç sonunda futbolcularla ‘galibiyet pozu’ verdiler.

PANKARTLAR AÇILDI, FARKINDALIK OLUŞTURULDU
Ayrıca numaralı tribünde bazı Darıca G.B taraftarları ‘Kadına, çocuğa, hayvana dokunma’ ve ‘Darıcaspor değil, Darıca Gençlerbirliği’ pankartları açarak, farkındalık oluşturdular