Hayırsever İş insanı Güzeltepe, çok sert konuştu !

Gördüğü ağır hasar nedeniyle yıkılarak 19 ay önce temeli atılan Darıca Nenehatun Merkez Camii'nin önceki gün yeniden ibadete açılmasının ardından, yapımında emeği geçen iş adamı Hüseyin Güzeltepe zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Darıcalılar'ın yakındığı tanıdığı Nenehatun Mahallesi Kerimiz Aile Sağlık Merkezi'nin de bağışlayıcısı olan hayırsever iş insanı Hüseyin Güzeltepe, 19 ay önce temeli atılan Nenehatun Camii'nin yapımından bitimine kadar mahalleden hiç bir görevli ve bir başkasının inşaata uğramadığını ancak, açılış günü bir kare fotoğraf çektirebilmek için herkesin neredeyse bir birleriyle yarış halinde olduğuna dikkat çekti.

Güzeltepe, yaptığı açıklamasında, '' Nenehatun Merkez Camii'nin yeniden inşaasında en büyük desteği veren Eyüpoğlu Ailesi'ne şükranlarımı sunuyorum. Eyüpoğlu Ailesi'yle birlikte başlattığımız ve 19 ay süren yenilenme çalışmaları sırasında, mahallenin resmi temsilcisi de dahil, ne hikmetse hiç kimse uğramadı ve ' Yapabileceğimiz bir şey var mı, nasıl yardımcı olabiliriz ?' şeklinde sorup sorguda dahi bulanmadı. Mahallenin  resmi yetkilisinin hazımsızlığını anlıyorum, ancak açılış günü bir kare resim çektirmek için bir biriyle yarışan diğerlerini anlayamıyorum. 

 

BAĞIŞLADIĞIMIZ AİLE SAĞLIK MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI DAHİ YAPMADILAR

Önceki yıllarda, Nenehatun Mahallesi'nde her tarafını lağım sularıyla dolu gecekondu halindeki sağlık ocağını yıkıp yeniden yaptırdığımız Kerimiz Aile Sağlık Merkezi'nin açılışı dahi yapılmadı. Aile Sağlık Merkezinin yapımı sırasında vatandaşlarımız mağdur olmasın diye, sağlık ocağı olarak kullanılması için 18 ay boyunca dükkanlarımızın kapılarını ardına kadar açtık. Biz bunları yaşadığımız kente katkı olsun, vatandaşımız rahat etsin diye yaptık. Tüm bunlara rağmen,  yıkıp yeniden yaptırdığımız Aile Sağlık Merkezimizin açılışını dahi yapmadılar. Neyse ki, aradan geçen 1 yılın ardından hatırlandık ve bu süreçte dönemin İl Sağlık Müdürü Sayın Şenol Ergüney bey ofisime gelerek bir teşekkür plakaeti sundu. 

 

BİZ YAPTIĞIMIZ HAYIR İŞLERİNİN MÜKAFAATINI ALLAH'TAN BEKLERİZ

Aşıroğlu Camii'nin şadırvanlarını da yaptırdık, garibanlara ev de verdik, açları doyurduk, açıktakilerin de üstünü örttük ve biz bunları tamamen hayır olsun diye yaptık. Bu konudaki faaliyetlerimiz her zamanki gibi devam etmekle birlikte yakın zaman içerisinde Kur-an Kursu da yaptıracağız, hazmedemeyenler zaten hizmetlerimizden yararlanmıyor, biz yaptığımız hizmetlerin mükafaatını Allahtan bekleriz , tüm bunlara rağmen elbette ki hiç bir şekilde kimseden bir karşılık beklemedik, ancak bu kent için kılını dahi kıpırdatmayan, elini taşın altına sokmayan ve her şeyi devletten bekleyen mahallenin resmi temsilcisi de dahil, açılışlarda boy gösterip sanki tüm hayır işlerini kendileri yapmışcasına söz sahibi olmaya çalışıyor, bir kare resim çektirmek için yarışa tutuşuyorlar…'' şeklinde sitemde bulundu.

Hüseyin Güzeltepe, yetkililerin tüm bunları bilmesinde yarar olacağını düşünerek böyle bir açıklamayı yapmak zorunda kaldığını ifade ederek, Nenehatun Camii'nin yapımında çok büyük emeği geçen Eyüpoğlu Ailesi'ne,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'ya, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a ve Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı'na teşekkürlerini iletti.


Darıcalılar'ın yakından tanıdığı hayırsever iş insanı Hüseyin güzeltepe


Önceki gün açılışı yapılan ve yapımında büyük emeği geçen Eyüpoğlu Ailesi'nin yanısıra  Hüseyin Güzeltepe'nin de büyük destek verdiği Nenehatun Merkez Camii


Hüseyin Güzeltepe'nin yapıp bağışladığı Nenehatun Kerimiz Aile Sağlık Merkezi


Dönemin İl Sağlık müdürü Şenol Ergüney, Hüseyin Güzeltepe'yi ofisinde ziyaret ederek 'Teşekkür Belgesi' vermişti


Nenehatun Aile Sağlık Merkezini yapıp bağışladığı için Hüseyin güzeltepe'ye verilen Teşekkür Belgesi