Gülen; İyi ki böyle büyük bir camianın başkanıyım!

Kısıtlı imkanlarla bu sezon inanılmaz işlere imza atan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Başkan Arif Gülen gazetemize özel açıklamalarda bulundu. ''İnananlar daima kazanır'' diyen Başkan Gülen, futbolcularına ve teknik direktör Ender Alkan'a da övgü dolü sözler söyledi.

Dün sahasında ağırladığı Yomraspor'u da devirerek son 10 maçta harika bir istatistiğe sahip olan Darıca G.B'de yüzler gülüyor.
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen gazetemize yaptığı açıklamada ''Gerçekten Darıcalılık bilinci ile yolumuzda ilerliyoruz. Bu şehrin ismini daha da duyurmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Darıca G.B, Darıcalıların takımıdır. Bir halk takımıdır. Bizlere inanmayanlar şuan da futbolcularımızı ayakta alkışlıyor. İnananlar daima kazanır. Biz futbolcularımıza çok güveniyoruz. İnanılmaz bir kimya oldu takımda. Teknik Direktörümüz Ender Alkan ve ekibinin bunda etkisi çok büyük. Yomraspor'u da tebrik ediyorum. Onlarda iyi takımlar. Dün iyi bir galibiyet aldık. Son 10 maçtır yenilmiyoruz. Haftaya lig lideri Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Herkesin bildiği üzere kimseden bir korkumuz yok. Fethiye'ye galibiyet için gideceğiz. Darıca G.B, başkanı, taraftarı ve Darıca ailesi ile çok büyük. İyi ki böyle büyük bir camianın başkanıyım. Bizlerin yanında olan herkesten Allah razı olsun'' dedi.