GTO Meclis Başkanı Şerifalioğlu ve Üye İş insanları, ABD'de çeşitli temaslarda bulundular

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve beraberindeki GTO Üyesi İş İnsanları, Türkiye ile bölgemizdeki ihracaatları artırmak ve bir dizi temaslarda bulunmak, için ABD'ye gitti. 

Geçtiğimiz günlerde  ABD’ye giderek ülkemiz ve bölgemizdeki ihracatı arttırmaya yönelik çalışmalarına tüm güçleriyle devam ettiklerini söyleyen. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu  ‘’ Heyetimizle birlikte katıldığımız programlarda ABD pazarına dair bilgiler toplayarak görüşmeler gerçekleştirdik. Adım adım en verimli sonuca ulaşmak adına görüşmelerimizi sürdürüyoruz. ‘’dedi.
Ziyaret kapsamında  New York Büyükelçisi Muhittin Ahmet Yazal  ile Türk Evinde bir araya gelen heyet, daha sonra,  New York Ticaret Ateşeleri Filiz Köseyener, Bilgehan Ramazan Caner, Osman Nuri Gökbulut’u ziyaret ederek, ABD’de ihracatı arttırmaya yönelik görüşmeler gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundular. 
ABD’li iş insanlarıyla birebir görüşmeler sağlayarak ticari temaslarda bulunan ve bu yönde ihracaatı artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren GTO heyeti, daha sonra Chicago Konsolosu Engin Türesin ve Ticaret Ateşesi Ahmet Samet Tekoğlu’nu, daha sonra da TOBB Trade Center Chicagoyu ziyaret ederek ABD’de ihracatı arttırmaya yönelik bilgilendirme toplantısına katıldılar.