Gergerlioğlu, Gebzeli emeklilerin maaş isyanını dinledi, Meclis'te destek sözü verdi!

YSP Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneğinin standını ziyaret etti. Gebze meydandaki stantta dernek üyelerini ve ilçe sakinlerini dinleyen Gergerlioğlu, vatandaşların sorunlarını meclis gündemine taşıyacağını belirtti.

Stantta konuşan Gergerlioğlu, “7500 TL emekli maaşı ile geçinemiyoruz diyorlar. Çok haklılar. Gebze meydanda bir imza kampanyası düzenlemişler. Vatandaşlar imzalıyor, duyarlı arkadaşlarımız destek veriyor. Tüm Gebzelileri arkadaşlarımıza destek vermeye davet ediyoruz. Yarın öbür gün siz de emekli olacaksınız, sefalet ücretine şimdiden hayır deyin. Burada 28 gündür kamuoyunun hakkı için gayret eden arkadaşlarımıza bizde destek veriyoruz.” dedi.
Gebze EYT’liler Derneğini daha önce ÖFG TV de konuk ederek sorunlarını dinlediğini söyleyen Gergerlioğlu, “Yaşar Üzüm burada arkadaşları ile beraber hak talebinde bulunuyorlar. ÖFG TV yayınımızda gelip destek olacağız demiştik ve geldik. Sözümüzü tuttuk. Yeşil Sol Kocaeli İl ve İlçe Örgütümüz adına buradayız. 28 gündür burada stant açan arkadaşlarımızı birde yüz yüze dinlemek istedik.” ifadelerini kullandı.