Genç mucitler iş başında!

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Gökkuşağı Bilim ve Sanat Şenliği 'Proje Sergisi" Dudayev Parkında açıldı. Üç gün boyunca açık kalacak olan serginin açılışı İlçe Kaymakamı Osman Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ve okul müdürleri tarafından gerçekleştirildi.

 İlçemizde bulunan 40 okulda öğretim gören öğrencilerin gerçekleştirdiği yüz yirmi proje halkın ve öğrencilerin beğenisine sunuldu. Genç mucitlerin gerçekleştirdiği projeler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Projelerini büyük bir heyecanla anlatan öğrenciler, ileriye dönük olarak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir fırsat yakaladıklarını ifade ettiler. İlçe Kaymakamı Osman Ateş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun yaptıkları konuşmalarda Genç Mucitleri kutlayarak emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.

300 KİŞİLİK MUHTEŞEM KORO Proje sergisinin açılışından sonra gerçekleşen 300 kişilik muhteşem beyaz zambaklar öğrenci korosu izleyicileri büyüledi. Dudayev Amfi Tiyatro’da gerçekleşen Beyaz Zambaklar korosu izleyicilere keyifli anlar yaşattı