Gebzespor başkanlığı için ismi geçen Eren Ertuğrul Işık'a destek büyüyor

Gebzespor Kulübünde 7 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongrede Başkanlık için adı geçen Eren Ertuğrul Işık'a Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık tam destek verdi.

Sosyal medya paylaşımında Eren Ertuğrul Işık’a desteğini açıklayan Bülent Işık; “Gebze spor Başkanı Spor camiasında tecrübeli genç çalışkan ve arkasına Batı yakısında 80 bin Ardahan nüfusunu arkasına alacak olan koca yürekli adam Eren Ertuğrul Işık olmadır bizler sonuna kadar yanında oluruz” dedi.

Bölgemizin genç ve başarılı iş insanları arasında yer alan ve hem sahip olduğu firmanın hem de kendisinin marka değerini günden güne büyük bir hız ile arttırmaya devam eden AKER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık sportif alanda da verdiği desteklerle tanınıyor. Uzun yıllardır Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübünde asbaşkanlık dahil bir çok görevde bulunması nedeniyle spor kamuoyunda da sevilen isimler arasında yer alan Eren Ertuğrul Işık’a spor kamuoyunun yanısıra sivil toplum kuruluşlarından da destek olduğu gelen bilgiler arasında.