Gebze Kaymakamı, Kastamonu Entegre'nin iftarına katıldı

Sektörünün önde gelen isimlerinden Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi çalışanları Gebze'deki üretim tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Dün akşamki iftar yemeğine, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Müftüsü Orhan Örnek ve şirketin Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız da katıldı.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px 'Times New Roman'; color: #232323; -webkit-text-stroke: #232323} span.s1 {font-kerning: none}

Her yıl çalışanlarına iftar yemeği verme geleneğini bu yıl da sürdüren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi çalışanları dün Gebze’deki tesislerinde bir araya geldi.

Yemeğe, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Müftüsü Orhan Örnek, şirketin Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız’ın yanı sıra, şirketin Teknik Direktörü Yusuf İleri, İnsan Kaynakları Direktörü Behiç Gülşen, Gebze Fabrika Direktör Vekili Bülent Gülsar’da katıldı.

Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, konuklarından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Müftüsü Orhan Örnek’i kapıda karşılarken, yemek öncesi yaptıkları sohbette oldukça neşeli oldukları gözlendi.

 Gebze Müftüsü Orhan Örnek’in yaptığı duanın ardından haluk Yıldız ve konukları bir süre daha sohbet ettikten sonra fabrikadan ayrıldılar. Şirket yetkilileri her yıl olduğu gibi önümüzdeki senelerde de, bu geleneğin devam edeceğini söylediler.