Gazetemizi ziyaret eden Nilay Ayran; Heyecanım hiç bitmeyecek!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nilay Ayran, uzun yıllardan bu yana siyasetin içerisinde olmasından dolayı halkın dilini en iyi bilenlerden olduğunu söyleyerek, seçilmesi durumunda bölgede partisini, mecliste ise vatandaşı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını belirtti.

Gebze Belediyesi meclis üyeliğinin ardından başkan yardımcılığı görevinde de bulunan ve şu an özel bir sektörde yöneticilik yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nilay Ayran gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’ı ziyaret ederek, seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti  Kocaeli’den Milletvekili Aday Adayı olan Nilay Ayran’ın ziyareti sırasındaki heyecanı gözlerden kaçmazken, ‘’ Evet heyecanlıyım, çünkü şahsım için, vatandaş için ve ülkem için önemli bir göreve talip oldum, uzun yıllardan bu yana siyasetin içerisinde yer almama rağmen ilk defa milletvekilliği için başvuruda bulundum. Heyecanım yeni değil,  adaylık konusuyla  ilgili ailem ve yakın çevremle yaptığım görüşmelerin ardından alınan olumlu kararla birlikte başladı bu heyecan. Allah izin verir de seçilirsem bu heyecanımı hiç kaybetmeden görevimin sonuna kadar Kocaeli’yi ve ülkem insanlarını mecliste en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum ‘’ dedi. 
İlk admını attığından bu güne kadar siyasetin hep içerisinde olduğunu da hatırlatan Nilay Ayran, ‘’ Havasını teneffüz edip suyunu içtik artık bu bizim bünyemize işlemiş bir türlü kopamıyoruz. Seçilmem durumunda bundan böyle siyasetin bu kulvarında en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağım’’ dedi.