Fuat Özdağ ve ekibini bırakmıyorlar

Fuat Özdağ'ın Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı'ndan 03 Mart 2022 tarihinde yönetimiyle birlikte istifa etmesinin ardından, İzmit, Gebze, Darıca, Gölcük, Körfez, Başiskele, Çayırova ve Kartepe''deki dernek üyeleri, eski başkan ve yönetimini yalnız bırakmayarak akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemekte eski başkanlarına sahip çıkan emlakçılar, başka bir oluşumda yeniden bir araya geleceklerinin mesajlarını verdiler.

Gayrimenkul sektöründe bir çok ilki ilimizde gerçekleştiren ve başarıları ile öne çıkan TÜGEM ( Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği ) Kocaeli İl  Başkanı Fuat Özdağ ve Yönetim Kurulunun 03 Mart 2022 akşamı topluca istifa etmeleri gayrimenkul dünyasında, Kocaeli’de ve tüm illerde şok etkisi yaratarak nedenleri oldukça konuşulmuştu. 
Daha sonra istifa gerekçelerini kamuoyuyla paylaşmasının ardından TÜGEM üyeleri ikna etmek için çok uğraşmış ancak genel başkan ve genel sekreterin olumsuz tutumları nedeniyle Fuat Özdağ ve ekibi aldıkları kararı değiştirmemişlerdi.

AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Tüm bu gelişmelerin ardından TÜGEM Kocaeli Şubesinin üyelerini dün akşam Gebze Happy Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya getiren eski başkan Fuat Özdağ, istifa gerekçelerini bir kez daha dile getirdi.
Fuat Özdağ, yemeğe katılımın oldukça yüksek olması nedeniyle duygulandığını ifade ederek, “Güzel başlangıçlar, güzel insanlarla başlarmış. Kocaeli’de Gayrimenkul sektörünün güzel insanları ile bu akşam çok keyifli bir akşam yemeği eşliğinde bir aradayız. Sizleri görmek mutluluk verici, bizler mesleğimiz için her zaman sizin yanınızda olacağız. Yoğun kar nedeniyle bizzat bizleri arayarak aramıza katılamayıp ancak her zaman yanımızda olduğunu bildiren dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.Bu olumsuz hava şartlarına rağmen Bizzat gelerek aramızda olan izmit merkezden,Gölcük’ten, Körfezden, Darıca’dan, Gebze’den, Başiskele’den, Çayırova’dan ve Kartepe’den katılan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere gayrimenkul sektörüne kattığımız emek ve değeri, temsilen , vermiş olduğunuz asil, tertemiz, bembeyaz çiçekleriniz için tüm dostlara çok teşekkür ederiz. Biz birlikte bir aileyiz, birlikte çok dah güçlüyüz.”dedi
Konuşmasının ardından Fuat Özdağ, mikrofonu tüm üyelere uzatarak onların gelecekle ilgili görüşlerini dinledi.

YENİ BİR OLUŞUM MU VAR ?

Yapılan görüşmelerde, birlik ve beraberliğin dahada güçlenerek devam etmesini isteyen üyeler eski başkanlarına ve yönetimine sahip çıkarak ‘’ nerede olursanız olun yanınızda olacağız ‘’ diyerek desteklerini verdiler.