Fatih Erbakan; Darıca ailemiz için çok önemli!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Partisinin Darıca ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe yöneticileri, sandık müşahitleri ile bir araya geldi. Darıca'nın ve Gebze'nin kendisi ve ailesi için farklı bir anlamı olduğunun hatırlatan Erbakan, Darıca ilçe yönetim kurulundan siyasi çalışmaları ve bölgemizin sorunları hakkında bilgi aldı.

Kocaeli teşkilatının çalışmalarını yerinde görmek için geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, bu ziyaretleri kapsamında partisinin Darıca ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan, yönetim kurulu üyeleri, sandık müşahitleri ve partililer tarafından karşılanan Fatih Erbakan, Darıca ilçe yönetim kurulundan siyasi çalışmaları ve bölgemizin sorunları hakkında bilgi aldı. YRP İlçe Başkanı Ali Taştan ve yönetimi genel başkan Fatih Erbakan’a Kocaeli’nin Batıyakası'nda yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümü yolunda ürettikleri projeleri anlatarak Darıca ilçesinde gerçekleştirdikleri siyasi çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdiler.

DARICA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Darıca’nın ve Gebze’nin kendisi ve ailesi için farklı bir anlamı olduğunun hatırlatan Erbakan, partililere hitaben yaptığı kısa konuşmada “ Gelinen nokta ortada. Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye’yi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız. Hepinizden yaşanan tüm süreçleri iyi analiz etmenizi ve partimizin plan ve programlarının ışığında hiç yorulmadan çalışmalarınızı sürdürmenizi bekliyorum. Türkiye’nin, Coğrafyamızın ve insanlığın Yeniden Refaha ihtiyacı hasıl olmuştur.” dedi.