Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, üyelikleri uzattı

Pandemi dönemiyle ziyarete kapatılan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, kapalı kaldıkları süre boyunca herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına üyelerinin üyelik sürelerini uzatacaklarını açıkladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 5 Aralık 2020’den bu yana kapalı olan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı üyelerinin üyelikleri uzatılacak. Üyelerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için böyle bir karar aldıklarını belirten hayvanat bahçesi yönetimi bir açıklama yaparak kararını duyurdu.
Yönetimden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Değerli FYZoo dostları, Pandemi nedeniyle 5 Aralık 2020 itibariyle parkımızın ziyarete kapandığını siz değerli dostlarımıza duyurusunu yapmıştık.

ÜYELİKLER UZATILACAK
Bu süreçte en çok merak edilen soru; üyeliği olan ziyaretçilerimizden geldi. Siz değerli dostlarımıza mağduriyet yaşatmamak adına kapalı olduğumuz süre boyunca üyelik sürelerinizi uzatacağız. Bu zorlu günlerde parkımızdaki yaşamın devamlılığına, hayvanlarımızın ve barınakların bakımına destek olmak isterseniz midilli barınağı destek kampanyamız ve evlat edinme programlarımızla bize destek olabilirsiniz.
En kısa zamanda buluşmak üzere.”