Farabi Başhekimi Güneş'i çileden çıkardılar

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya üzerinden personel ve malzeme yeterizliği yönünde karalayıcı, bilgiler paylaşan kötü niyetli insanların hiç bir zaman bitmeyeceğini söyleyerek, ne malzeme, ne de personel konusunda bir sıkıntılarının hiç bir zaman olmadığını belirtti.

Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

 

Kıymetli Darıcalılar

Sosyal medyada sürekli benzer paylaşım yapan üçkağıtcı ve sadece kurumları karalayıcı paylaşım yapan kötü niyetli insanlar bitmeyecektir.

Darıca Farabi EAH olarak tıbbi malzeme konusunda hiç bir eksiğimiz ve ihtiyacımız yoktur. Bütün personelimizin sağlığını koruma noktasında en üst düzeyde gerekli hassasiyeti zaten gösteriyoruz.

Gerek Sağlık Bakanlığımız, gerekse il sağlık müdürlüğü bünyesinde gerçekten ciddi manada ve eksiksiz olarak malzeme dağıtımı yapılmakta ve en basit ihtiyaçlar karşılanmaktadır.

Bizim bu manada bir yardım talebimiz olamaz ve olmamıştır. Bu SOSYAL MEDYA TERÖRİSTLERİNİ en kısa sürede Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı buradan bildirmek isterim.

Saygılarımla