Eşref Doğmenç, Darıca G.B'den ayrıldı

Darıca Gençlerbirliği'nde kaleci antrenörü Eşref Doğmenç takımdan ayrıldı. Doğmenç yaptığı açıklamada ' sizlerle olmak bir ayrıcalıktı' dedi.

Eşref Doğmenç şunları kaydetti “6 yıldan beri gururla çalışmış olduğum yuvam Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübümüzün satılmasıyla birlikte yeniden bir yapılanmaya gidilmesi ve yeni bir ekiple yola çıkma kararının alınmasından sonra ; yeni patron Serdar Acarhoroz ile konuşarak karşılıklı sözleşmemi feshettik. Bu süreç zarfında bize maddi manevi her türlü desteğini esirgemeyen saygıdeğer Darıca Belediyesi Başkanımız Muzaffer Bıyık’a, göreve geldiği günden itibaren birlikte çalışma fırsatı verdiği için başkanım Arif Gülen’e, genel koordinatörümüz Uğur Kılıç'a teşekkür ediyorum.”

“DUALARIMIZ DAİMA SİZLERLE”
“Bu süreç zarfında birlikte çalıştığım Teknik Heyetteki meslektaşlarıma , sporcularımıza, özverili personelimize, olmazsa olmazı cefakar ve vefakar Çınaraltı taraftar grubu ve sultanlar taraftar grubuna vermiş oldukları desteklerden dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum. Sizlerle birlikte olmak bir ayrıcalıktı. Çok sıkıntılı süreçlerden geçen kulübümüzün bir daha bu sıkıntıları yaşamamasını diliyorum. Kulübümüzü satın alan saygıdeğer işadamı Serdar Acarhoroz başkanıma ve Ender Alkan önderliğinde yeni teknik heyetteki meslektaşlarıma da sonsuz başarılar diliyorum. Rabbim daima muvaffak eylesin inşallah. Gönlümüz , kalbimiz ve dualarımız daima sizlerle” dedi.