Erestin; Esnafımızla beraber el ele verip, daha iyi hizmetler yapacağız!

Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 14 Mart'ta gerçekleştireceği kongre öncesinde Mevcut Başkan Şafak Erestin, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'da seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Şafak Erestin, 14 Mart'ta yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Erestin, ''Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 30 yıldır başkan yardımcılığı görevi yaptım. Rahmetli başkanımız İskender Sönmezyıldız vefat ettikten sonra yönetim kurulu kararıyla başkanlığa getirildik. Esnaf bizden memnun. Burada esnafımız için çalışmalar yapıyoruz. Rahmetli İskender Abimizden aldığımız tecrübe ve anlayışla odamızın hizmet çıtasını daha da yükselteceğiz. Esnafımızla beraber el ele verip, daha iyi hizmetler yapacağız.  Esnaf ve sanatkârlar, ekonominin temel taşıdır. Esnaf ve sanatkârını desteklemeyen hiç bir toplumun geleceği aydınlık olamaz. Ahilik kültüründen gelen bu geleneği yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Görev yaptığımız yıllar boyunca, vaat ettiklerimizi, yerine getirmenin haklı gururu içerisindeyiz. Hiç bir siyasi ve ideolojik yapılanmanın içerisinde olmayan bağımsız ve bağlantısız bir oda yönetimiyiz. Umarım bu çalışmalarda alnımızın akıyla yer alır ve yeni dönemde odamızda esnafın iyi bir şekilde temsil edildiği bir yönetim anlayışı ile yola devam edeceğiz. Bunun içinde tüm esnaflarımızın desteğini bekliyorum'' dedi.
  İŞTE ERESTİN'İN ADAY LİSTESİ Başkan adayı; Şafak Erestin (Bobinajcı Şafak), Başkanvekili; İskender Özdal, yöneticiler; İsmail Alageyik, Şükrü Öztürk, Aydın Doğan, Yaşar Özmet, Basri Dinçer, Filiz Altun, Erhan Kolcuoğlu