El frenini çekmeyince kamyon iş yerine girdi

Darıca'da sürücüsünün park edip daha sonra el frenini çekmeyi unuttuğu kamyon, yokuş aşağıya kaydıktan bir süre sonra önce önündeki 2 otomobile, daha sonra da bir işyerinin duvarına çarparak durabildi. İş yeri çalışanlarından 1 kişiniN çeşitli yerlerinden yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Kaza, sabah saatlerinde Emek Mahallesi Berna Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde park halinde olan 41 R 0771 plakalI hafriyat kamyonunun sürücüsü Ercan Güreşir, bir süre araçla uğraştıktan sonra el frenini çekmeden kamyondan inerek yolun karşısındaki evine gitti.
Bir kaç dakika sonra kendiliğinden hareket etmeye başlayan kamyon, önce iki otomobile daha sonra da özel bir oto yetkili servisinin yıkama bölümünün duvarına çarptı. Kazanın şiddetiyle o sırada yıkama bölümünde bulunan Seçkin Öztürk çeşitli yerlerinden yaralandı. 
Haber verilmesi üzerine kaza yerine  sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulansa alınan yaralı tedavi edilmek üzere yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sokak güvenlik amacıyla trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 
Kaza kamyonun duvarına çarptığı işyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde sürücünün kamyonun tamiratıyla uğraştığı, daha sonra aracının kapısını kapatarak karşı taraftaki evine doğru gittiği gözüküyor. Sürücünün evinin kapısından girmesinden hemen ardından kaymaya başlayan kamyon, park halindeki iki araca ve iş yerinin duvarına çarpıyor.