DEVA Partisi İlçe Başkanları iftarda buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) İl Başkanı Adem Koç, ilçe başkanlarıyla Başiskele İlçe Başkanı Görkem Bora Taner ev sahipliğinde bir araya geldi. DEVA Partisi Kocaeli Teşkilatları, Başiskele'de ki Mitza Kafe ve Restoran'da düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanı Görkem Bora Taner ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İl Başkanı Adem Koç, İl Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Gamze Durmaz, Halkla İlişkiler Bölümü Başkanı Emin Birlik, Gençlik Politikaları Başkanı Nihat Kırcı, Parti İçi Eğitim ve İnsan Kaynakları Birim Başkanı Tuba Taşer Süer, Teşkilat Başkanı Semih Taşveren, Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Emin Saraç, Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Unsur, Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan, İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı, Kartepe İlçe Başkanı Emre Erhan, Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir, Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, Kandıra İlçe Başkanı Murat Bebek ve ilçe yöneticileri yerlerini aldılar.

ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ
16.kez düzenlenen başkanlar toplantısında ev sahibi konumunda bulunan Başiskele İlçe Başkanı Görkem Bora Taner şu ifadeleri kullandı; “Hepinizle böyle bir toplantıda bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Başiskele'de yaşanan sorunları dile getirmeye çalışıyoruz, bu sorunlarla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Bugüne kadar bir çok konu hakkında çalışmalarımızı hayata geçirdik. Başiskele’de yaptığımız çalışmalarla ilgili şunu söyleyebilirim ki yaptığımız çalışmalarla siyasi partiler arasında Başiskele’de tekiz.”

GÜZEL İŞLERİ BELİRLİYORUZ
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise konuşmasında yaptıkları toplantıların önemine vurgu yaptı. Başkan Koç “Birlik beraberliğimiz için hayırlı olsun. 16.kez yaptığımız bu toplantı ile birlikte milletimizin geleceği açısından çok önemli. DEVA Partisi olarak gençlerimize güveniyoruz ve ülkemiz için yapacağımız güzel işleri belirliyoruz. Eskiden bu ülkede yaşayan insanların yüzde 80'ni bu ülkede yaşamaktan mutluydu, bu oran şimdilerde yüzde 40 seviyelerinde. Gençlerimiz ülkeyi terk ederek yurt dışımda garsonluk ve şoförlük yapmayı istiyor.. Genel merkez yetkililerimiz Anadolu'yu karış karış gezerken bizler de kenti karış karış geziyoruz. Pazarlarda ki durum vahim, bu yıl emekliye ikramiye zammı verilmedi.” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLAR SIKINTILARI AKTARDI
Başkanların konuşmalarının ardından toplantıya katılan isimler Düğün Çorbası, et, elma dilim patates, pilav, salata, kaşar peyniri, hurma, kuru incir, su ile oruçlarını açtılar. İftar sonrası ilçelerde yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar üzerine konuşmaların gerçekleştiği toplantıda Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, son günlerde kendilerine ulaşan elektrik faturaları olduğunu ve bu faturaların sahiplerine yardımcı olabilmek için çalıştıklarını dile getirdi. Bozkurt, vatandaşın ilaca ulaşma konusunda da sıkıntı yaşadığını ifadelerine ekledi. Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür vatandaşın gıda konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi. Toplantıda 17.başkanlar toplantısının Kartepe’de yapılmasına karar verildi.