DEVA'lı Adem Koç kongreyi değerlendirdi

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç'un 2 Temmuz'da genel merkez tarafından ataması gerçekleşmişti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştirilen 1’inci Olağan Kongre sonrasında Koç, seçilmiş il başkanı olarak görevine devam edecek. Kongreyi ve Genel Başkan Ali Babacan’ın Kocaeli ziyaretini değerlendiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Kongremiz gerçekten partimize ve Kocaeli Teşkilatlarına yakışan bir şekilde güzel geçti. Kongre öncesi Genel Başkanımız Ali Babacan’ı 722 araçlık konvoy ile karşıladık” dedi

‘GENEL BAŞKAN MEMNUN OLDU’

Koç açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı, “Kongremiz için kurduğumuz komisyonlar olağanüstü çalıştı. Hiçbir aksilik yaşamadan kongremizi yaptık. Genel Başkanımız Ali Babacan’da, kongreden ve kendisine gösterilen ilgiden çok memnun oldu. Daha sonra Sayın Babacan ile birlikte il binamızın açılışını gerçekleştirdik. Teşkilat ve bina çalışmalarımızı hızlı ve sağlam bir şekilde tamamladığımız için Sayın Genel Başkan Kocaeli’yi diğer iller arasında şampiyon ilan etti. Bu gurur ve mutluluk bize yetti.

‘SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’

Ardından İzmit esnafını ziyaret ettik. Esnaftan gördüğümüz ilgi ve alaka beklentilerimizin çok üstünde oldu. Esnafımız ve vatandaşımız bizi güler yüzle karşıladı. Beklentilerini ve şu anki sistemden şikayetlerini ilettiler. İnsanlara umut lazım. Sayın Babancan’da bunu çok yakından gördü. Gereken notları aldık. İnsanlara DEVA olmaya geliyoruz.” dedi. Kongrede HES Kodu sorgulanmaması soru üzerine Koç, “Gereken önlemleri almıştık. Kimseyi riske etmedik. Sağlık bizim için her şeyden önemli” diyerek açıklamalarına son verdi.