Depremde hayatını kaybetmişti, Gebze'de toprağa verildi

Gebze'de gazetecilik yapan Ali Şahin'in Kahramanmaraş'ta araştırma görevlisi olan oğlu İrfan Şahin ve eşi Zeynep Şahin ile 1.5 yaşındaki çocukları Erva Şahin, 6 Şubat'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremde evlerinin yıkılması nedeniyle enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmişlerdi. Zeynep ve oğlu Erva Şahin'in cenazeleri dün Kahramanmaraş'ta, İrfan Şahin'in cenazesi ise bugün Gebze'de göz yaşları arasında toprağa verildi.

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki. 10 ilde 06 Şubat 2023 pazartesi günü saat 04.17’de meydana gelen depremde Kahramanmaraş’taki evlerinin  yıkılması sonrası enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden Sütçü İmam Üniversitesi'nde araştırma görevlisi  İrfan Şahin ve eşi Zeynep Şahin ile 1.5 yaşındaki çocukları Erva Şahin gözyaşları arasında toprağa verildiler.
Zeynep Şahin ile Erva Şahin’in cenazelerinin dün Kahramanmaraş’ta toprağa verilmesinin ardından İrfan Şahin’in cenazesi,  Gebze İlyasbey Camii’de İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından  kıldırılan Öğle Namazı’nın ardından Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.