Darıcaspor, sporu sevdirme temalı bir panel düzenledi

Darıca'nın adını taşıyan 1.Amatör Küme ekibi Darıcaspor, 'sporu sevdirme' temalı bir panel düzenledi.

Bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından Pelikan Okulları öğrencilerinin konuk edildiği programa, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katılım gösterirken; Başkan Bıyık, Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş’a anlamlı program için teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde adını 1.Amatör Küme Play-Off finallerine yazdıran Lokman Demirtaş başkanlığındaki Darıcaspor, başarısını sadece yeşil sahalarda değil, eğitim camiası ile yaptığı koordineli çalışmalar ile göstermeye devam ediyor. Küçük yaşlardaki öğrencilere ve gençlere sporu sevdirmek üzerine Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’nde panel düzenleyen Darıcaspor’un programına; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Ayhan Naci Yılmaz, Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Ak Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar, Pelikan Okulları Kurucu Müdürü Gülay Körükmez, Darıca İmam Hatip Ortaokul Müdürü Vedat Demirtaş, Darıcaspor antrenörü Başar Özkan, A takım sporcularından Yusuf Balcı, Erhan Gökyeşil ve Ensar Özdağ katıldı.
DEMİRTAŞ: SPOR, HAYATINIZDA DAİMA OLMALI
Panelin açılış konuşmasını yapan Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Böylesine modern, spor adına hemen her içeriğin bulunduğu bir tesiste sizlerin hem havasını değiştirmek, hem de farklı bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi ki geldiniz. Spor, daima hayatınızın bir bölümünde olmalı. Kim hangi branş üzerine eğilim gösteriyorsa, o evladımızı o branşa yönlendirmek isteriz. Bizlere bu imkanı sunan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.
BAŞKAN BIYIK: HER ÇOCUĞUMUZ SPOR VE SANAT İLE İÇ İÇE OLMALI
Spora ve sporcuya verdiği destekle Darıca’nın adını her platformda zirveye çıkaran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, temel gayelerinin Darıca’daki tüm çocukların spor ve sanat ile iç içe olması olduğunu dile getirerek, “Amacımız her çocuğumuzun bir enstrüman çalması ya da sporun bir branşı ile uğraşması. Darıcaspor Kulübü bu yönde düşünen, gençlere hizmet eden güzide bir spor kulübümüz. Kulüp başkanımız Lokman Demirtaş da, Darıca’nın dertleriyle dertlenen, enerjisi ile spor camiasına değer katan bir kardeşimiz. Kendisine ve yönetimine bu anlamlı panel için teşekkür ediyorum. Biz de gençlerin hayatlarında rol modeller oluştursun diye Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi gibi ortamlar oluşturuyoruz. Bugün burada hayatınızla ilgili alacağınız kararlar güzel bir noktaya evrilirse ne mutlu bize. Bizim için en büyük keyif bu” dedi.
“KEKLER VE ÇAYLAR MUZAFFER ABİNİZDEN”
Protokol konuşmalarının ardından söz almak ve soru sormak isteyen öğrenciler, sempatik sorularıyla güzel bir ortam oluştururken, bir öğrencinin Muzaffer Bıyık’a “Kantin var mı?” sorusuna Bıyık, “Kantinimiz yok ama burada kek, meyve suyu ve çaylar Muzaffer abinizden” şeklinde cevap vermesi öğrenciler tarafından alkış topladı. Bilindiği üzere Nenehatun Stadı’nda her sporcu ücretsiz olarak kek, meyve suyu ve çay hizmetlerden faydalanabiliyor.