Darıcalı Talha Emin Bulut'tan büyük başarı

Talha Emin Bulut başarısıyla umutlandırdı Tenis Europe U-12 Soul Cup 18-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da düzenlendi. Turnuvada çiftlerde partneri Kıbrıs'tan Bekir Esendağlı ile şampiyon olan Darıcalı Talha Emin Bulut, teklerde de yarı final oynayarak büyük bir başarıya imza attı

Darıca Tenis Spor Kulübü Sporcusu Talha Emin Bulut 18-26 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Tenis Europe U-12 Soul Cup’ta büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada çiftlerde partneri Kıbrıs’tan Bekir Esendağlı ile şampiyon olan Talha Emin Bulut, teklerde de yarı final oynamasını bildi. Darıca Tenis Spor Kulübü Sporcusu Talha Emin Bulut, gelecek yıllar için herkesi umutlandırdı.

BEYAZGÜL VE BULUT’TAN TEBRİK

Darıca Tenis Spor Kulübü Kurucu Başantrenörü Şahin Beyazgül açıklamasında “Düzenli çalışıyoruz, hedeflerimiz var ve bu nedenle de başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz, Gerçekten çok çabalıyoruz. Sporcumuzu ve ailesini tebrik ediyoruz” dedi. Kulübün kurucu başkanı Halil Bulut ise “Darıca Tenis Kulübü olarak uluslararası bir başarıya ulaşmak bizi gururlandırdı. Bölgemize ve ülkemize başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz, sporcumuzu ve antrenörlerimizi kutlarım” ifadelerine yer verdi.