Darıca voleybolda atağa kalktı!

Pandemi nedeni ile çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Çınaraltı Gençlik ve Spor Kulübü, Darıca'da bir ilk gerçekleştirerek bu yıl voleybol erkeklerde A takım kurdu.

Voleybol ve yüzme branşlarında eğitim vermek için hizmet vermek isteyen kulüp faaliyetlerine ilk olarak voleybol branşında başladı. Kulüp, altyapısındaki 100 sporcusu ile mini, midi, küçük ve yıldız kızlarda takımlar oluşturmayı şimdiden başardı.

TAMAMI BÖLGENİN GENÇLERİNDEN
Pandemi nedeni ile çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Çınaraltı Gençlik ve Spor Kulübü, Darıca’da bir ilk gerçekleştirerek bu yıl voleybol erkeklerde A takım kurdu. Takımın neredeyse tamamı Darıca’nın gençlerinden oluşurken kulüp yeni sezonda Darıca ilçesini ve şehrimizi temsil edecek.

HEYECAN 10 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Darıca’da doğup büyümüş ancak il dışında spor hayatına devam eden oyuncuları bir araya getirme düşüncesi ile başlayan organizasyon tamamlandı ve antrenmanlara başlandı. 10-13 Haziran 2021 tarihleri arasında Türkiye Voleybol Federasyonu’nun belirleyeceği ilde grup müsabakalarına çıkacak olan ekip finallere kalması halinde 20-23 Haziran tarihleri 2. Lig vizesi almaya çalışacak.