Darıca Türkeli durdurulamıyor! 4-2

Süper Amatör Lig A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesini sürdüren temsilcimiz Darıca Türkelispor, üçüncü hafta maçında dün sahasında karşılaştığı Harb-İş Spor'u 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Süper Amatör Ligi’nde Darıca’yı tek temsil eden takım olan Darıca Türkelispor, üçüncü hafta maçında dün sahasında karşılaştığı Harb-İş Spor’u 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
Levent Tunç’un öğrencileri, takım olarak etkileyici bir performans ortaya koydu. Zorlu mücadelenin ilk dakikalarında yediği gole rağmen, disiplinli bir oyun sergileyen Turuncu-Beyazlılar, Hakan ile durumu 1-1’e getirdi. Daha sonra Harb-iş, skoru 2-1 yaptı. İlk yarının son dakikalarında Burak ilk yarının skorunu tayin etti: 2-2
İkinci yarının hemen başlarında Burak ve Cafer ile durumu 4-2’ye getiren ekibimiz, rakibini bu skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puanını 9’a yükselten Darıca Türkelispor, ligin zirvesindeki iddiasını bir kez daha gösterdi.
Darıca Ahmet Çalık Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, Başkan Yardımcıları Murat Yılmaz ve Kenan Özçelik, Ak Parti ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Darıca G.B Başkanı Sedat Türedi ve çok sayıda taraftar takip etti.