Darıca Hizmet Kompleksi açılışa hazırlanıyor

Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca'ya yapılan ve içerisinde taziye evi, aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi inşaatında çalışmalar bitmek üzere. Kısa bir zaman sonra açılışa hazır hale gelecek olan projeyi GTO Başkanı Nail Çiler yerinde inceledi.

Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya önemli bir yatırım kazandırılıyor. Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi projesi tamamlanmak üzere. 

Yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediyesi ile işbirliği içinde güzel bir hizmeti hayata geçireceklerini ifade ederek “Darıca Belediyesi ile birlikte bölgemize değer katacağına inandığımız bir projeyi hayata geçiriyoruz. Toplumun her alanına hitap edecek ve 11 Milyon maliyeti olan proje inşallah bölgemize ve Darıca’ya hayırlı olur. İnşaat çalışmalarımız bitmek üzere.  Nisan ayının ortalarında Darıca’ya önemli bir değer katacak projenin açılışını da gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin içerisinde Taziye evi, aş evi, Engellilere yönelik hizmet verecek Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak. Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi, adeta bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek. Aşevinde 365 gün sıcak yemek çıkacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.