Darıca Halk Eğitim'den muhteşem konser

Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlü, 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi'nde sanat müziği eğitimi kursu gören kursiyerlerden oluşan koronun söylediği bir birinden güzel şarkılarla salonu dolduran konuklarına müzik ziyafeti çektiler.

Deniz Yıldızları Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen ve Koro Şefliğini Darıca Halk Eğitim Merkezi Müzik Öğretmeni Ayça Aslıhan Gündüz’ün yaptığı, Sanat Müziği Konseri’nde bir birbirinden güzel 20 eser seslendirilirken ücretsiz olarak davetli olan konuklar sanat müziğine doydular.
Zaman zaman izleyicilerin de şarkılara eşlik ettiği sanat müziği konseri hakkında konuşan Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, ‘’   Konserin düzenlenmesinde emeği geçen, başta müzik öğretmenimiz Ayça Aslıhan Gündüz olmak üzere bütün sanatçı arkadaslarımıza çok teşekkürler.
Ayrıca konserde bizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn.Nail Ekiz, Jüri üyesi Profesör hocamıza, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İsmail Oğuz'a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn.Mehmet Şen’e Değerli hocam Doç.Dr. Hikmet Çığlık'a, Darıca MHP ilçe Bşk. ve yönetim kurulu üyelerine, sendikalarımızın yöneticilerine, okul müdürleri arkadaşlarıma ve katılım gösteren halkımıza çok teşekkür ederim’’ dedi


Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ