Darıca Gençlerbirliği için gereken her şeyi yapıyorlar!
Ligin 2.yarısında yönetime girerek, takım yapılanmasıyla beraber, ikinci yarının en fazla puanını toplayıp, en az golünü yiyen ekibimiz Darıca Gençlerbirliği'nin Başkan Yardımcıları Abdullah Poyraz, Maşuk Sarı ve Faruk Akgün, Sarı-Yeşilli ekibimiz için gece gündüz çalışıyorlar.
Gerek Darıca Gençlerbirliği Tesisleri’nde, gerek iç saha ve gerek deplasmanlarda dahi takımımızı bir an olsun yalnız bırakmayan Darıca Gençlerbirliği’nin Başkan Yardımcıları Abdullah Poyraz, Maşuk Sarı ve Faruk Akgün, taraflı, tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanıyorlar. Ligin ikinci yarısı için muazzam bir kadro mühendisliği yaparak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Sedat Türedi ve diğer yöneticilere de büyük destek olan Darıca Gençlerbirliği’nin Başkan Yardımcıları Abdullah Poyraz, Maşuk Sarı ve Faruk Akgün, Darıca’nın en büyük markası olan Darıca Gençlerbirliği için gereken her şeyi yapacaklarının da altını çizdiler.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a da büyük destekleri için teşekkür eden Darıca Gençlerbirliği ailesi, Başkan Bıyık ile beraber uyumlu çalışmayı sürdürüyorlar.
Öte yandan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da Darıca Gençlerbirliği için elini taşın altına koyan Darıca Gençlerbirliği yöneticilerinden çok memnun olduğu öğrenildi.