Darıca FYZoo'da Bu Hafta Sonu İpli El Davulu Atölyesi!

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı (FYZoo), bu hafta sonunu unutulmaz bir etkinlikle kutluyor! FYZoo, 29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan " Zürafa Desenli İpli El Davulu Atölyesi " ile ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunacak.

Faaliyete geçtiği 1993 yılından bu yana Türkiye’de doğal hayatı tanımanın en önemli merkezlerinden biri olan FYZoo, koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferiyle tatilde olan çocuklara özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

29-30 Haziran 2024 tarihlerinde 3-5 yaş ve 6-12 yaş gruplarına özel olarak tasarlanan Zürafa Desenli İpli El Davulu Atölyesinde minik ziyaretçiler, kendi el davullarını yaparak el becerilerini geliştirecek, hayal güçlerini kullanarak zürafa şablonları ile İpli El Davullarını süsleyecekler. Atölye sırasında, çocuklar zürafa türleri hakkında ilginç bilgiler öğrenerek, uzun boyunlu güzelliklerin dünyasına daha yakından bakma fırsatı bulacaklar.

Renkli etkinlikler ve öğretici sunumlarla dolu bu iki gün hem küçük kaşifler hem de doğa severler için eşsiz bir macera olacak.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık. Etkinlikler, hava koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.