Darıca Final, muhtarları ziyaret etti

Darıca Final Okulları, muhtarları ziyaret etti

Yeni yılın ilk ziyaretlerine muhtarlıklarla başlayan Darıca Final yöneticileri sırasıyla, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Aytun Er'i,
Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk'i, Pirireis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar'ı, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'ı,
makamlarında ziyaret edip başarı ve sağlık dileklerini ilettiler. Ziyarette Genel Müdür Murat Kaya, Ortaokul Müdürü Murat Zengin,
İlkokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu hazır bulundular. Her mahallenin muhtarı ile mahalle hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Eģitim -öģretim ve yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine konuşuldu.
Ziyarette Atatürk portresi takdim edildi.
Murat Kaya burada yaptığı açıklamada  Muhtarlık makamı; demokrasinin yerinde ve en samimi ilişkilerle seçme , seçilme hakkının tecelli ettiği makamdır. Darıca muhtarlık makamında bulunan muhtarlarımızın çoğunu tanıyoruz.Yıllardır iyi ve başarılı şekilde yaptıkları hizmetlerle ilçemize değer katmaktalar. Birlikte daha neler yapabiliriz düşüncesi içinde ziyaretlerimiz karşılıklı devam edecektir.
Darıca Final ailesi olarak kentimiz Darıca'da kaliteli eğitim hizmeti ile geleceği inşa etme çabasındayız.Muhtarlarımızın samimi,içten karşılamalarına ilgiletine teşekkür ederim. dedi. Muhtarlar da ziyaretten ötürü teşekkürlerini ilettiler.