Darıca Final'da 8 ve 12. Sınıflar eğitime başladı

Darıca Final Eğitim Kurumları bünyesinde öğrenim gören 8 ve 12. Sınıf Öğrencileri okullarına gelerek yüz yüze eğitime başladı. İdareciler tarafından yapılan açıklamada, '' Her birimizin, hepimizin kurallara uyması esastır. Sorumluluklarını yerine getirenler, sorumsuz davranışların bedelini ödememelidir.'' denildi.


Darıca Final Eğitim Kurumları; MEB İlgili yasa ve yönetmelikleri çerçevesinde,
19 Ağustos 2020 tarihinde ana sınifları ile ders başlangıcı yapmıştı.
Bu gün itibari ile de 8. sınıflarda takviye kursları kapsamında öğrenciler okula gelerek "yüz yüze eğitime "başlamanın mutluluğunu yaşadılar.
ÖNCE SAĞLIK ELBETTE...
MEB ve Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun yönergeleri doğrultusunda, Hijyen Talimatnamesine uygun kurumsal hazırlıklar tamamlanarak ilgili sınıf öğrencilerinin okula gelişi sağlandı.
Konuyla ilgili olarak yapoılan açaıklamada; 
'' Her birimiz ve hepimiz kurallara uyarak, bilimsel önerileri yerine getirip ,gereken tedbirleri eksiksiz tamamlayarak ; geleceğimizi sağlıklı kılıp okulların bir an önce açılmasını sağlayabiliriz.
Bir ulusun aydınlık ve sağlıklı geleceği ancak ve ancak eğitimle ,öğretimle, kültürlü bilinçle olur. Bunun için '' Okul, olmazsa olmazdır.'' denildi
Darıca Final ailesi,  Genel Md.Murat Kaya başkanlığında bu haftanın ''Yüz yüze eğitim ve öğretim''de ana sınıfları ve 8.sınıf uygulamaları değerlendirdi.
Zoom üzerinden yapılan çalışmaları ve her sınıfta katılımı, ilgiyle ele alınıp yeni önerileri dinlendi

DARICA FİNAL ANADOLU LİSESİ'NDE HİJYEN ŞARTNAMESİNE UYGUN 12.SINIFLAR YÜZ YÜZE EĞİTÎME BAŞLADI.
Darıca Final Anadolu Lisesi'nin eğitim ve öğretime başlamasıyla birlikte Okul idaresi,öğretmen ve öğrenciler coşkuyla uzaktan da olsa hasretle buluşmanın sevincini yaşadılar. 
 Yapılan açıklmada; '' Derslere büyük bir sorumlulukla başlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz OKULLU OLMANIN KIVANCI içindeydiler. Umudumuz tüm sınıflarla buluşarak aynı sevinci yaşamak. Bunun için her birimizin hepimizin kurallara uyması esastır. Sorumluluklarını yerine getirenler "sorumsuz davranışların"bedelini ödememelidir.
Önce sağlık. Bir an önce de EĞİTİM-ÖĞRETİM...'' şeklinde ifadeler kullanıldı