Darıca DEVA ile Türk Kızılayı Ortak Kan Bağış Kampanyası düzenliyor

Türk Kızılay Darıca ve DEVA Partisi Darıca 'Kanınız DEVA olsun' etkinliğinde Darıcalıları kan vermeye davet ediyor.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Kızılay’ın kan stoklarındaki ciddi azalmasına deva olabilmek amacıyla sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor. Kızılay’ının kan çağrısına destek olabilmek amacıyla DEVA Partisi ile Türk Kızılay’ı 21 Mayıs Cumartesi günü Darıca’da ortak olarak kan bağış kampanyası düzenliyor.
Türk Kızılay Darıca ve Deva Partisi Darıca İlçe Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen kan bağışı etkinliği 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak. Türk Kızılay Darıca şubesinin kan bağışı aracı DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı’nın Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi No:109’daki binası önünde olacak. Etkinlik Cumartesi günü saat 18.30’a kadar devam edecek.
Darıcalıların katılımı ile gerçekleştirilecek kampanya sayesinde Kızılay’ın azalan stoklarına az da olsa deva olmak amaçlanıyor.
Etkinliğe dair değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür şunları söyledi: “DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak düzenli olarak yılda 2 kez Kızılay’a gönüllülük esasında kan bağışı yapmaktayız. Bu yıl ilk kan bağış kampanyamızı 17 Ocak’ta yapmıştık. “Kanınız Deva olsun” diyerek şimdi ikinci etkinliğimize tüm Darıcalıları bekliyoruz. Kan bağışının insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. DEVA Partisi Darıca İlçe Ailesi olarak her zaman kan bağış projelerinin destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.