Darıca'dan Manavgat'a bir kamyon yardım malzemesi

Darıca Nenehatun Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Uğurlu'nun başlattığı, İyilik Kervanı ve Batıyakası TV'nin destek verdiği kampanyada hazırlanan bir kamyon dolusu yardım malzemesi akşam saatlerinde Manavgat'a doğru yola çıktı.

Darıca Nenehatun Mahallesi Muhtar Adayı, İş Adamı Hakan Uğurlu, Antalya Manavgat'ta yaşanan yangın sonrası bir yardım kampanyası başlattı. Bölgemizin en önemli sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden, öksüz ve yetimlerin sesi olan İyilik Kervanı'nın kurucusu ve başkanı Asiye Gül ve Batıyakası TV İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü'nün de katılımı ile dahada büyüyen yardım kampanyası 1 hafta gibi kısa bir sürede ciddi bir destek gördü. Bugün itibari ile kampanyaya yardım alımını durduran Hakan Uğurlu, Asiye Gül ve Bülent Kömürcü 1 kamyon dolusu yardım malzemesini (battaniye, yastık, bay bayan çocuk kıyafetleri, çocuk bezi, iç çamaşırı, su, soğutucu vs.) akşam saatlerinde Manavgat için yola çıkardılar. 

UĞURLU BİZZAT TESLİM EDECEK

Nenehatun Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Uğurlu'nun bölgede bulunan köy muhtarları ile irtibata geçip eksikler konusunda aldığı bilgiler doğrultusunda hazırlanan yardım malzemeleri, bizzat kendisi başında bulunduğu bir ekip ile yagın mağduru vatandaşlara yarın itibariyle dağıtılacak. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Uğurlu, Gül ve Kömürcü; "Bu özel kampanyaya maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki bu dayanışma bir nebzede olsa orada ki mağdur vatandaşlarımızın yaralarına merhem olacaktır. Allah bir daha böyle kötü günler yaşatmasın inşallah" dediler.