Darıca'da görev yapacak bekçiler belli oldu

Darıca Emniyet Müdürlüğü bünyesinde tahsis edilecek olan 30 kişilik bekçi kadrosu için başvuruda bulunan ve mülakat sınavını geçerek yazılı sınava tabi tutulan adayların sınav sonuçları açıklandı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğasn ve Çayırova Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile  birlikte sınav sonuçlarının olduğu zarfları açarak Darıca ve Çayırova'da görev yapacak bekçilerin isim listesini açıkladı. Tüm sınavlardan geçerek Darıca Emniyet Müdürülüğü bünyesinde görev yapacak 30 kişilik bekçi adaylarının güvenlik soruşturması ve sağlık kurulundan da olumlu rapor almaları halinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde 1 ay eğitime tabi tutulacağı ifade ediildi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'in raporlu olması nedeniyle kebdisine vekalet eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, her işki ilçede görev yapacak bekçi adaylarının isim listesini açıklamasının ardından, güvenlik soruşturması ile sağlık kurukundan geçemeyenlerin yerine yedek listeden alım yapılacağını belirtti. Kaymakam Karaman, sınav sonuçlarında yaş haddine dikket ettiklerini de ifde ederek, az puan alan adayın yaşı çok puana alan adaya göre daha genç ise önceliğin yaşı genç olana verildiğine dikkat çekti.

Darıca'da bekçi olabilmek için yazılı sınava girerek başarılı olan adyların isimlerini Darıca Kaymakamlığının aşağıdaki  web sitesi linkindenöğrenebilirsiniz.

http://www.darica.gov.tr/kurumlar/darica.gov.tr/BEK%C3%87%C4%B0%20YAZILI%20SINAV%20SONUCU.pdf