Darıca'da 'Geçmişten günümüze Filistin' söyleşisi düzenlenecek

İşgal altındaki Filistin meselesine dikkat çekmek amacıyla Darıca'da 15 Ekim Salı günü saat 19.30'da 'Geçmişten günümüze Filistin' söyleşisi düzenlenecek.

Darıca Belediyesi Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İşgal altındaki Filistin meselesine dikkat çekmek amacıyla ‘Geçmişten günümüze Filistin’ söyleşisi düzenlenecek. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 15 Ekim Salı günü saat 19.30’da gerçekleşecek seminere ünlü sunucu Serdar Tuncer ve Siyaset Bilimci Yazar Savaş Şafak Barkçin katılacak.

BAŞKAN BIYIK DAVET ETTİ

Filistin’in yıllardır işgal altında olduğunu ve soykırıma uğradığını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Filistin meselesine dikkat çekilecek söyleşiye Darıcalıları davet etti ve şöyle konuştu: “Filistin meselesi vicdani ve insani bir meseledir. Gazze’de, Kudüs’te ve Filistin’de yıllardır çocuklar öldürülüyor, topraklar işgal ediliyor. Son bir yıldır ise bir soykırım uygulanıyor. Katil sürüleri tarafından insanlık onurunun yok edildiği Filistin meselesinin konuşulacağı söyleşi etkinliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.