Darıca Belediyesi'nin 2025 yılı tahmini bütçesi 2 Milyar 139 Milyon 478 bin TL oldu

Darıca Belediyesi Ekim ayı meclisi bugün gerçekleşti. Mecliste alınan kararla beraber Darıca Belediyesi'nin 2025 yılı tahmini bütçesi, gelir ve giderleriyle beraber 2 Milyar 139 Milyon 478 bin TL oldu.

Darıca Belediyesi Ekim ayı meclisi bugün yapıldı. Mecliste ilk olarak Kastamonu ili Ağlı Belediyesi ile kardeş kent olunması mecliste oy çokluğuyla onaylandı. Daha sonra hukuk komisyonu tarafından belirlenen Darıca'daki parklara verilecek isimler mecliste onaylandı. CHP grubu, Sırasöğütler Mahallesi'nde derenin yanına yapılan parka Atatürk Parkı isminin koyulmasını komisyonda önerdiklerini ancak bunun komisyon tarafından onaylanmadığını belirttiler. Hukuk komisyonunda yer alan Ak Partili meclis üyeleri ise Atatürk isminin daha büyük bir parka verilmesinin daha uygun olunacağını açıkladılar. Daha sonra CHP grubu, Atatürk isminin bu parka verilmemesinden dolayı büyük rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise verdiği cevapta ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini kendi dönemlerinde ilçenin en büyük caddelerinden birine verdiklerini ve bu konuda çok hassasiyetlerini davrandıklarını belirterek, Atatürk isminin daha büyük bir parka verilmesinin uygun olunacağını açıkladı.
Daha sonra Darıca Belediyesi'nin 2025 yılı tahmini bütçesi belirlendi. Buna göre Darıca Belediyesi'nin 2025 yılı gelir ve giderleriyle beraber tahmini bütçesi 2 Milyar 139 Milyon 478 bin TL oldu.