Darıca Akminare Yatılı Kız Kur'an Kursu, protokolün katılımıyla açılışını yaptı

Vali İlhami Aktaş, Darıca'da güçlendirmesi yapılarak yeniden hizmete açılan Akminare Yatılı Kız Kuran Kursunun açılış törenine katıldı.

Açılış Törenine Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Hasan Soba, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Darıca İlçe Müftüsü Dr. Selami Bağcı katıldı.
Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar ile başlayan Darıca Akminare Yatılı Kız Kuran Kursu Açılış Töreni, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Vali İlhami Aktaş’ın davetlilere hitaplarıyla devam etti.
Vali İlhami Aktaş, Kur’an eğitiminin yanı sıra tüm ihtiyaçlara yönelik donanımların sağlandığı Kur’an Kursunun ilimize ve ilçemize hayırlı olması temennilerini iletti.
İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun Vali İlhami Aktaş’a hediye takdim etmesinin ardından devam eden programda Kur’an Kursunun açılışında emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere de Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.
Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve hayırseverler eşliğinde kesilen açılış kurdelesinin ardından tören, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.